Layout (32).jpg
 
WAAR KUNNEN WE MEE HELPEN?

Hieronder vind u een overzicht met welke diensten of services we u kunnen verder helpen.

Bij veel van de onderstaande werken kunt u ook wachten op uw voertuig in onze gezellig ingerichte wachtruimte. Hier kunt u rustig iets drinken, iets lezen of gebruik maken van onze gratis WIFI.

HERSTELLEN

VAN AUTORUITEN

Steenslag in uw ruit? Hoe sneller het sterretje wordt hersteld, hoe minder de kans op verder barsten.  Is het sterretje niet groter dan een stuk van 2 euro, dan kan dit perfect hersteld worden.

TINTEN

VAN AUTORUITEN

Steenslag in uw ruit? Hoe sneller het sterretje wordt hersteld, hoe minder de kans op verder barsten.  Is het sterretje niet groter dan een stuk van 2 euro, dan kan dit perfect hersteld worden.

VERVANGEN

VAN AUTORUITEN

Is de inslag groter dan een stuk van 2 euro, of een grote barst of scheur? Als de schade niet meer hersteld kan worden dan moet er worden

overgegaan tot het vervangen van de ruit.

BANDEN

VERKOOP & PLAATSING

Nieuwe banden nodig? Winterwissel of zomerwissel? Hier kunnen wij u perfect mee verder helpen. Wij hebben onze eigen apparatuur en maken gebruik van de beste merken.

ONDERHOUD

GROOT OF KLEIN

Of het nu gaat om remmen vervangen, olie verversen, nieuwe filters plaatsen, schok-dempers vernieuwen,… Wij verzorgen het onderhoud van alle merken.  Zowel klein als groot onderhoud.

CARROSSERIE

HERSTELLINGEN

Een kras, een deuk of grotere schade aan de carrosserie van uw wagen? Geen nood! Wij beschikken over een eigen richtbank en eigen spuitcabine zodat alle herstellingen bij ons ter plaatse gebeuren.

SPOTREPAIR

HERSTELLINGEN

Een kras, een deuk of oppervlakkige schade aan je wagen? Bij ons kunt u terecht voor gerichte spotrepairs. Alsook uitdeuken zonder schade, wij zorgen ervoor dat uw wagen terug in topconditie staat.

KALIBRATIE

RIJHULPSYSTEMEN

Na het vervangen van een voorruit of carrosserieherstellingen worden de rijhulpsystemen opnieuw in huis gekalibreerd. 

ÉÉN OF MEERDERE SERVICES NODIG? CONTACTEER ONS VANDAAG NOG.
 
 
 
 
 
 
 
 
Layout (80).jpg
Duurzaam Repareren
Five Star
Cromax.png
 
CONTACTEER ONS

Heeft u vragen betreffende één van onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u graag zo goed en zo snel mogelijk verder. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens of simpelweg door het formulier in te vullen hieronder.

CAR SERVICE YVES (CSY)

Sint-Truidersesteenweg 35/B

3440 Zoutleeuw

België

Check de map hieronder voor een routenavigatie richting onze ligging!

Telefoon. +3211 67 19 09

GSM. +32477 35 55 87

Bedankt voor uw bericht